Info

De prijs van een complete set met voldoende licht en geluid hangt af van de gestelde wensen, grootte en mogelijkheden van de (feest)locatie. Met de geluidsapparatuur die ik standaard meeneem kan ik tot 300 man aan wat vaak meer dan ruim voldoende is voor een grote zaal. Ook de lichtshow met allerlei mooie kleur LED spots en bewegende lampen zit standaard in de prijs inbegrepen. Kijk bij de foto’s voor een idee van wat je kunt verwachten.

Veel gestelde vragen:

Kunnen we ook verzoekjes aanvragen?
Tuurlijk! Heel graag zelfs. Alleen bekijk ik wel steeds na een verzoekje of het echt kan, wat er op bepaalde momenten gebeurd en wat de mensen ook echt leuk vinden om op te dansen. Tijdens de kennismaking vraag ik ook altijd of je zelf bepaalde muziekstijlen prettig vindt of er bijvoorbeeld een Spotify lijst aan is gemaakt zodat ik een globaal idee krijg van wat ik kan verwachten, of wat juist niet gewenst is om te draaien. Voor bruiloft feesten neem ik meestal ook kleine verzoekkaartjes mee die bij me ingeleverd kunnen worden. Ik zal mijn best doen om ieders verzoekje te draaien als dat lukt.

Draai je echt alles?
Ja.. ik draai in principe alles indien gewenst. Van Top-40, Nederlandstalig, 80’s, 90’s, Après-ski, tot aan de laatste Top 40 hits van nu. Het hangt ook een beetje af van wat voor feest het is, bij themafeesten zal ik meer in een bepaalde stijl blijven draaien, en bij bruiloften is dit heel divers en meestal heel allround.

Hoelang heb je nodig voor het opbouwen?
Voor het uitladen, opbouwen, testen en afwerken van alle apparatuur van de grote set heb ik ongeveer 2 uur nodig. De benodigde ruimte voor het meubel is ongeveer 4 x 2 meter. Als het feest afgelopen is heb ik ook ruim een uur nodig om alles af te bouwen en in te laden. Ik geef dit ook altijd aan bij contact met de locatie. Als ik alleen kom draaien op een feest waar alle apparatuur al aanwezig is kan ik binnen 15 minuten klaar staan.

Hoeveel spanning heb je nodig?
Qua spanning zijn 1 of 2 vrije stroomgroepen binnen een paar meter van het meubel wel wenselijk. Nog mooier is het als er krachtstroom in de zaal aanwezig is. Ik heb 380V stroomblokken CEE 32A 5-polig naar 6x Schuko beveiligd met aparte aardlek automaat, en verlopen van 380V 16A 5-polig naar 32A

Neem je ook pauze?
Nee ik neem normaal gezien geen pauze, tenzij dit vooraf besproken is omdat er bijvoorbeeld ook een band geboekt is.

We willen graag confetti bij ons feest, kan dit?
Jazeker, dit behoort tot de mogelijkheden. Geef dit even aan tijdens het contact en ik zal daar een mooie aanbieding voor doen. Lees HIER meer erover.

Wat nou als het feest uitloopt of we toch langer door willen gaan?
Ik reken een all-in prijs voor 4 uur draaien zodat je zeker bent van een gezellige en swingende avond met mooi licht en goed geluid. Een paar nummertjes extra als het nodig is moet geen probleem zijn en doe ik normaal gesproken ook. Per 30 minuten extra draaien (buiten de afgesproken tijd) kost €35,- extra. Dit word achteraf nog verrekent in de afgesproken prijs.

Neem bij meer vragen contact met me op voor een vrijblijvende en gepaste prijsopgave.