Klantervaringen

Bruiloft 2 juli Hofstede Meerzigt Zoetermeer

Rated 5 out of 5
4 juli 2022

Super gedraaid. En ook meedenkend en oplossingsgericht. We hadden een probleem met het geluid van de beamer. En we hebben dit samen met Arjan kunnen oplossen. En alle verzoekjes werden ingewilligd. Bedankt Arjan!

Wendy de la Fuente

Het was weer 1 groot feest!

Rated 5 out of 5
5 juni 2022

We hebben Arjan aangeraden bij vrienden van ons die gingen trouwen na goede ervaringen bij ons eigen bruiloftsfeest. Wederom heeft hij er ook nu weer een spetterend feest van weten te maken! De hele avond stond de dansvloer vol en werden ook verzoekjes zonder problemen gedraaid. Onverwacht was er een probleem met wat uitloop (taxi kwam niet opdagen) maar hij heeft de gasten tot op de laatste seconde voorzien van lekkere muziek. 100% een aanrader voor een super avond en wie een leuk feest wil hebben! Bedankt Arjan!

Ineke

Compleet ontzorgen

Rated 5 out of 5
22 juni 2020

Arjan is super, nadat op hoofdlijnen duidelijk is wat er moet gebeuren regelt hij de rest. Neemt zelf contact op met de locatie en is ook op de dag zelf meer dan ruim op tijd zodat alles op tijd klaar staat.
Met daarna natuurlijk een wervelend feest met muziek licht en alles wat daarbij hoort.
Allemaal super geregeld!

niels

Wil je alles geregeld hebben? Zoek niet verder, echt een aanrader!

Rated 5 out of 5
8 juli 2019

Alles was prima geregeld, daardoor hadden wij uiteindelijk geen stress voor de feestavond! Geluid en licht is erg professioneel en gaf een supersfeer in de zaal. Het contact en de communicatie vooraf was zeer prettig en ook heel duidelijk, als we vragen hadden konden we dag en nacht via Whatsapp vragen stellen. Arjan stuurt je ver van te voren een document waarin je alle gemaakte afspraken kunt terugvinden, ook onderhoudt hij regelmatig contact met de locatiemanager om niet voor verrassingen te komen staan. De avond verliep erg gezellig en iedereen was continu op de dansvloer te vinden. Verzoekjes kon je aan Arjan kwijt zonder enig gedoe, hij had zelfs kaartjes in de zaal gelegd waarop je verzoekjes kon indienen. Al met al een zeer geslaagd feest en iedereen was erg enthousiast. Heel erg bedankt Arjan!

Bart en Sofie

Fantastisch feest!

Rated 5 out of 5
11 september 2018

Arjan, heeft er een mooi feest van gemaakt! Iedereen was erg enthousiast! Ook de communicatie voor af verliep vlot en goed.
Bedankt Arjan!

Elise en Marvin

Het dak ging eraf!

Rated 5 out of 5
30 augustus 2018

Wat hebben we genoten van het feest op onze bruiloft! Arjan is een professional, hij heeft de juiste spullen bij zich (zowel licht als geluid) hij luistert goed naar de wensen en speelt in op de vragen vanaf de dansvloer. Vanaf de openingsdans, tot aan het laatste nummer was het genieten 🙂 en heeft hij geen seconde stilte laten vallen! Wij bevelen Arjan ten zeerste aan voor je feest!

Hannah en Bastian