4.9
4,9 rating
4.9 out of 5 stars (based on 7 reviews)
Excellent86%
Very good14%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Wil je alles geregeld hebben? Zoek niet verder, echt een aanrader!

5,0 rating
8 juli 2019

Alles was prima geregeld, daardoor hadden wij uiteindelijk geen stress voor de feestavond! Geluid en licht is erg professioneel en gaf een supersfeer in de zaal. Het contact en de communicatie vooraf was zeer prettig en ook heel duidelijk, als we vragen hadden konden we dag en nacht via Whatsapp vragen stellen. Arjan stuurt je ver van te voren een document waarin je alle gemaakte afspraken kunt terugvinden, ook onderhoudt hij regelmatig contact met de locatiemanager om niet voor verrassingen te komen staan. De avond verliep erg gezellig en iedereen was continu op de dansvloer te vinden. Verzoekjes kon je aan Arjan kwijt zonder enig gedoe, hij had zelfs kaartjes in de zaal gelegd waarop je verzoekjes kon indienen. Al met al een zeer geslaagd feest en iedereen was erg enthousiast. Heel erg bedankt Arjan!

Bart en Sofie

Fantastisch feest!

5,0 rating
11 september 2018

Arjan, heeft er een mooi feest van gemaakt! Iedereen was erg enthousiast! Ook de communicatie voor af verliep vlot en goed.
Bedankt Arjan!

Elise en Marvin

Het dak ging eraf!

5,0 rating
30 augustus 2018

Wat hebben we genoten van het feest op onze bruiloft! Arjan is een professional, hij heeft de juiste spullen bij zich (zowel licht als geluid) hij luistert goed naar de wensen en speelt in op de vragen vanaf de dansvloer. Vanaf de openingsdans, tot aan het laatste nummer was het genieten 🙂 en heeft hij geen seconde stilte laten vallen! Wij bevelen Arjan ten zeerste aan voor je feest!

Hannah en Bastian

Arjan is een topper!

5,0 rating
16 juli 2018

Arjan heeft er weer een top avond van gemaakt! Luisterde goed naar onze wensen en keek welke muziek aansloot bij het publiek. Ook na een onverwachte uitloop vond Arjan het geen probleem om nog een paar extra nummertjes te draaien. De dansvloer heeft de hele avond vol gestaan en dat is een goed teken!

Dries Pols

Geen betere afsluiting kunnen wensen!

5,0 rating
16 juli 2018

Dankzij Arjan hebben we onze bruiloft niet beter af kunnen sluiten! We hebben van te voren met hem besproken wat voor soort muziek we graag wilde horen, maar daarnaast kijkt Arjan ook goed wat er aanslaat. Hij speelt in op de dansvloer en zorgt ervoor dat de gasten op de dansvloer blijven swingen. Hierdoor maakt hij het een persoonlijk feest. En verzoeknummertjes zijn nooit een probleem! Naast de professionele geluidsapparatuur mag ook het licht van de partij zijn. De avond vloog voorbij, maar staat nog in m’n geheugen gegrift!

Michael Tak