1. Kennismaking:

Vanaf het eerste contact tot ná het feestje op een informele en vooral persoonlijke wijze is hoe ik te werk ga. Door de eerste telefonische kennismaking krijg ik meestal al snel een beeld van hoe het feest eruit moet komen te zien, wat de wensen of eisen zijn, en zal ik diverse vragen stellen die handig zijn voor het verdere verloop.

2. Vervolgafspraak

Nu de eerste kennismaking is geweest zal ik een aantal weken voor de feestdatum weer contact opnemen via mail of telefoon. Dit om nog even alles na te lopen en te checken. Is er iets onduidelijk of toch nog aangepast..? Dan hoor ik het natuurlijk ook graag. Ik stuur per mail een document met de gemaakte afspraken zodat dit duidelijk is voor beide partijen.

3. Contact met de (feest)locatie

Ruim van tevoren zal ik contact opnemen met de verantwoordelijke op de locatie. Ook is het mogelijk dat ik van tevoren ga kijken en contact heb met locatiemanagers en/of ceremoniemeesters indien dit gewenst is. Op deze manier kan ik bekijken of alles goed is met bijvoorbeeld spanning voor de apparatuur en duidelijk is qua tijdsplanning voor het opbouwen.

4. Feest!!

Nu is de datum aangebroken van de feestavond en zal ik er alles aan doen om er een “knallend” feest van te maken! Ik ben er ruim op tijd zodat er genoeg tijd is om te bouwen en alles gereed te maken.

5. Na afloop?

Dan evalueer ik via mail of telefonisch contact wat de ervaringen waren, wat kon beter, wat was misschien toch anders verwacht of was het helemaal prima en in orde? Ik hoor het dan natuurlijk heel graag! Ook ontvang je een linkje van me waarbij je een review kunt geven op deze site, op die manier krijgen andere geïnteresseerden een globaal en zo eerlijk mogelijk idee van mijn diensten.